Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Benidorm

Finn beste pris på bilutleie i Benidorm ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Benidorm. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Benidorm guide

Bilutleie Benidorm

Leiebil Benidorm

Benidorm ligger sørøst i Spania ved Middelhavskysten, og tilhører Valencia-regionen. Byen ligger i Alicante-provinsen, og har 71.000 innbyggere (2010). Benidorm ligger ved kyststrekningen Costa Blanca, og er en av Spanias mest populære badebyer.

Benidorm er omkranset av fjell, og ligger ved «Puig de la Campana» som rager 1406 m.o.h. Dette er et av de høyeste fjellene langs Costa Blanca.

Benidorm mottar over 5 millioner turister årlig, og sol, badeliv og vannsportsaktiviteter står i fokus for de fleste av dem. Bybildet er preget av lange sandstrender, skyskrapere og turisthoteller. På grunn av de mange høye bygningene, kalles Benidorm ofte for «Lille Manhattan».

Byen er berøsen.

Noen av byens mest populære turistattraksjoner er bl.a. badestrendene «Playa de Levante», «Playa de Poniente» og «Platja del Mal Pas»  (alle er kvalitetsstemplet med «blått flagg»), gamlebyen «El Castell», badelandet «Aqualandia», «Mundamar» – dyrepark med en marinebiologisk avdeling, dyre- og vannparken «Terra Natura» samt tema-/fornøyelsesparken «Terra Mitica».

Nærmeste flyplass er Alicante Airport, som ligger 59 km sørvest for Benidorm.