Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Barcelona

Finn beste pris på bilutleie i Barcelona ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Barcelona. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Barcelona guide

Bilutleie Barcelona

Leiebil Barcelona

Havnebyen Barcelona ligger nordøst i Spania ved Middelhavet – i regionen Catalonia. Byen er hovedstad i provinsen Barcelona, og er landets nest største by (etter Madrid).

Selve Barcelona har 1,6 millioner innbyggere (2011), mens storbyområdet har et folketall på bortimot 5 millioner. Byen ligger på en slette ved foten av fjellene Tibidabo (532 m.o.h.) og Montjuich

Barcelona er Spanias viktigste industriby og samferdselsknutepunkt, og er dessuten et betydelig handels- og finanssentrum. Byen har stor turisme, og er kjent for sine gode shoppingmuligheter, sitt rike kulturliv og sine mange kongresser, messer og utstillinger.

Gamlebyen i Barcelona består av trange gater som er omgitt av brede boulevarder (Las Ramblas). Noen av de mest kjente turistattraksjonene i byen er Picasso-museet, Miró-museet, Nasjonalmuseet for katalansk kunst, Domkirken fra 1448 samt kirken “Templo de la Sagrada Familia”, som ble påbegynt i 1884 – og er fremdeles ikke fullført.

Også Columbus-monumentet er en kjent turistattraksjon i Barcelona. Monumentet er 60 meter høyt, og står ved havnen.

Byen har ellers et arkeologisk museum, et maritimt museum, et historisk museum, et akvarium, flere parker og hager samt flotte badestrender.

Barcelona huser dessuten Europas største fotballstadion “Nou Camp” – som ble innviet i 1957, og har plass til 120.000 tilskuere.

Byens hovedflyplass – Barcelona Airport “El Prat” – ligger 12 km sørvest for sentrum.