Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Avila

Finn beste pris på bilutleie i Avila ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Avila. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Avila guide

Bilutleie Avila

Leiebil Avila

Avila (Avila de los Caballeros) ligger sentralt i Spania, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen tilhører regionen Castilla y León, og har 59.000 innbyggere (2011).

Avila ligger ved elven Adajas – omlag 100 km nordvest for Madrid. Byen er et viktig handelssentrum for regionen, og har 2 universiteter. Byen ligger 1131 m.o.h. – og er den høyestliggende provinshovedstaden i Spania.

Avila er en tidligere kongeby, og dette avspeiles i byens mange palasser og bygninger i renessansestil, bl.a. Valserrabanospalasset fra 1400-tallet (idag hotell) og Casa de los Deanes fra 1500-tallet (tidligere prestegård, som idag huser et provinsmuseum).

Avila er berømt for sin 2,5 km lange romerske bymur fra middelalderen, som idag står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Bymuren er bygd i brun granitt, og ble grunnlagt i 1090. Muren har 80 tårn og 9 porter som fremdeles er intakte.

Den gotiske Avila-katedralen (bygd mellom 1100- og 1300-tallet) er også en turistattraksjon her. Katedralen ser ut som en festning, og er en del av bymuren.

Andre viktige turistattraksjoner i Avila er bl.a. de romanske kirkene San Vicente, San Pedro og San Segundo – alle fra 1100-tallet samt Katedralmuseet – med utstillinger av religiøs kunst.

Byen har ellers svømmehall, tennisbaner og golfbaner.

Nærmeste større internasjonale flyplass er Madrid Barajas Airport, som ligger 130 km vest for Avila.