Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Leiebil Alicante Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Alicante Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Alicante Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Alicante Lufthavn guide

Bilutleie Alicante Lufthavn

Leiebil Alicante Lufthavn

Alicante Airport (ALC) er en internasjonal flyplass som ligger sør i Spania ved Middelhavet – 12 km sørvest for Alicante sentrum. Flyplassen heter på spansk “Aeropuerto de Alicante”, og ble åpnet i 1967 under navnet “El Altet”.

Alicante Lufthavn er den 6. travleste i Spania, og en av de 50 travleste i Europa. Flyplassen betjener 9,9 millioner passasjerer årlig (2011).

Omlag 40 flyselskaper har direkteruter fra Alicante Lufthavn til 86 destinasjoner i inn- og utland. Flyselskapet Ryanair har hovedbase her, og har hyppige avganger til bl.a. London og Birmingham.

Alicante Lufthavn har 1 terminalbygning (nyåpnet), og her finnes publikumsfasiliteter som restauranter, caféer, bar, butikker (også tax-free), apotek, internett-tilgang, medisinsk senter, minibanker, valutavekslings-skranke, Vip Lounge, møterom og informasjons-disk.

Det er ingen hotell på flyplassen, og det nærmeste er Holiday Inn Alicante – Playa de San Juan.

Transportmuligheter fra Alicante Lufthavn til sentrum består av buss eller taxi. Det vil i nær fremtid være mulig å benytte trikk til sentrum, da kjelleren i terminalbygningen er tilrettelagt for trikkestasjon. Ønsker man å leie bil i Alicante, har en rekke bilutleiefirmaer sine kontorer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Hertz, Sixt og Europcar.