Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Bilutleie Spania

Finn beste pris på bilutleie i Spania ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Spania. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Spania guide

Bilutleie Spania

Leiebil Spania

Spania ligger på den iberiske halvøy i Sør-Europa, og grenser i nord mot Andorra og Frankrike, i sør mot Gibraltar og Middelhavet og i vest mot Portugal. Øygruppen Balearene med bl.a. Mallorca, Menorca og Ibiza samt Kanariøyene i Atlanterhavet hører også inn under Spania.

Spania er Europas 4. største land, og har 40,5 millioner innbyggere (2010). Landet er administrativt delt inn i 50 regioner. Høyeste fjell er Teide – som måler 3718 m.o.h.

Hovedstaden i Spania er Madrid, som ligger midt i landet på den spanske høysletta. Madrid har 6 millioner innbyggere i storbyområdet, og er den største og mest folkerike byen i Spania. Madrid er også landets administrative, finansielle og kulturelle sentrum samt et viktig samferdselsknutepunkt.

Generelt sett har Spania middelhavsklima langs kysten i sør og øst, atlantisk klima langs kysten i nord og kontinentalt klima i innlandet.

Spania er kjent for å være en svært populær turistdestinasjon, og mottar omlag 60 millioner besøkende årlig. Regionene Catalonia i nordøst og Andalucia i sør, samt øygruppene i Atlanterhavet er de mest besøkte turistområdene. Spania er berømt for å være et yndet reisemål for dem som vil ha sol- og badeferie langs kysten, men landet er også kjent for sin kulturelle turisme.

Spanias hovedflyplass er Madrid Airport – Barajas, som ligger litt utenfor sentrum av hovedstaden. Ellers er Barcelona International Airport og Palma de Mallorca International Airport noen av landets mest travle flyplasser.