Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Soweto

Finn beste pris på bilutleie i Soweto ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Soweto. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Soweto guide

Bilutleie Soweto

Leiebil Soweto

Soweto er en bydel i utkanten av Sør-Afrikas største by, Johannesburg. I denne bydelen bor det i dag ca. 1,8 millioner innbyggere (2010). Fremdeles er Soweto en overveiende svart bydel, og mange av innbyggerne er blant Johannesburgs fattigste.

Soweto ble et symbol på den afrikanske kampen mot apartheid-systemet på 1970-tallet, og de to fredsprisvinnerne Nelson Mandela og Desmond Tutu har begge sin bakgrunn herfra.

Soweto er ellers kjent for å huse verdens tredje største sykehus – Chris Hani Baragwanath Hospital, oppkalt etter den svarte frihetshelten Chris Hani, som ble myrdet i et attentat i 1993.

Sowetos mest berømte attraksjon er Mandela House, der man kan få informasjon om Nelson Mandelas liv og hans betydning for nyere sør-afrikansk historie. Et hovedformål er dessuten å fremme menneskerettigheter, demokrati, forsoning, gjensidig respekt og toleranse blant de ulike folkegruppene i landet.
Nelson Mandela og hans familie bodde her fra 1946 til 1997. Da donerte Mandela huset til Soweto Heritage Trust – og i 1999 ble Mandela House erklært som et nasjonalt, historisk monument.

Nærmeste flyplass er Johannesburg International Airport, som ligger 57 km nordøst for Soweto.