Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kruger

Finn beste pris på bilutleie i Kruger ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kruger. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kruger guide

Bilutleie Kruger

Leiebil Kruger

Kruger National Park er en godt over 100 år gammel nasjonalpark i den nordøstlige delen av Sør-Afrika. Den ble etablert i 1898 med det formål å ta vare på og beskytte dyrelivet i det store sletteområdet i denne delen av landet.

Nasjonalparken er en av verdens største og mest berømte – med et totalt areal på nesten 20.000 km2. I tillegg til løver, leoparder, neshorn, elefanter og afrikanske bøfler finnes det over 140 pattedyrarter her samt over 500 fuglearter.  Det er dessuten et stort antall reptiler, amfibier og fisk i parken – som også omfatter mer enn 330 ulike treslag.

Parken inneholder i tillegg en del arkeologiske godbiter – så som hulemalerier og andre spor av tidlig menneskelig aktivitet.

Kruger National Park strekker seg helt til grensen mot Mosambique, og for noen år siden ble det åpnet et stort, tilstøtende parkområde i nabolandet – Parque Nacional do Limpopo.

Nærmeste by er provinshovedstaden Nelspruit, som har ca. 225.000 innbyggere (2010). Den befinner seg rundt 60 km sør for Kruger National Park, og skiftet i 2009 navn til Mbombela.

Nærmeste flyplass er Kruger Mpumalanga International Airport, som ligger i utkanten av Nelspruit/Mbombela.