Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Johannesburg Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Johannesburg Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Johannesburg Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Johannesburg Lufthavn guide

Bilutleie Johannesburg Lufthavn

Leiebil Johannesburg Lufthavn

Johannesburg Lufthavn (JNB), eller Tambo internasjonale lufthavn, ligger 23 km utenfor Sør Afrikas hovedstad Johannesburg. Det finnes offentlig transport mellom Sør Afrika og flyplassen, men ifølge flyplassens hjemmeside kan det være en god ide å benytte taxi om en ikke er kjent. Det finnes en rekke bilutleieselskapene som tilbyr sin service, noen av dem er Avis, Europcar, Budget, Tempest Car Hire Johannesburg, South Africa Car Hire, Hertz, National Car Rental og Value Car Hire.

I 2012 besøkte 18 681 458 passasjerer flyplassen, og det er Afrikas mest trafikkerte flyplass med en kapasitet på 28 millioner.  Den er hovedsete for South African Airways samt flere mindre flyselskaper. Fra flyplassen går det ruter til alle verdens kontinenter. I forbindelse med fotball VM i 2010 ble den oppusset.

Utvalget av spise- og drikkesteder er godt og variert. Her er det taxi-free butikker og andre shoppingmuligheter.  Johannesburg Lufthavn har også kapell, moské, postkontor, trådløst internett , legesenter og bank. Det finnes flere hoteller på flyplassen, både budget og fem stjernes hoteller. The InterContinental Johannesburg O.R. Tambo Airport Hotel har gode konferansefasiliteter.