Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Fish Hoek

Finn beste pris på bilutleie i Fish Hoek ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Fish Hoek. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Fish Hoek guide

Bilutleie Fish Hoek

Leiebil Fish Hoek

Fish Hoek (Vissers Bay) er en liten kystby ved den østlige enden av Fish Hoek-dalen i False Bay – 30 km fra Cape Town, som Fish Hoek i dag formelt er en bydel i. Innbyggertallet ligger på rundt 16.000 (2010). De tradisjonelle næringsveiene i Fish Hoek er – som navnet tilsier – knyttet til fiske, men etter hvert er det turismen som er blitt mest dominerende. Byen tiltrekker seg særlig turister med interesse for surfing, seiling og padling – men også blant ”vanlige” badegjester er Fish Hoek populær.

Nederlandske bosettere (boere) ankom byen i 1652 og tvang den opprinnelige lokalbefolkningen bort. Fremdeles har byen et nederlandsk preg.

Inntil for få år siden var det ikke mulig å få kjøpt alkohol i Fish Hoek. Fremdeles er det umulig å få kjøpt alkohol i butikkene, men som et resultat satsningen på turisme, serveres det nå alkohol i byens barer og restauranter.

Stranden i Fish Hoek er ca. 1,5 km lang, og bukten den ligger i (False Bay) beskytter mot de sterke strømmene utenfor. Det er imidlertid begrensninger på hvor langt fra land man kan svømme, og et stort antall livvakter passer på at badegjestene holder seg innenfor den trygge sonen.

Vil man ha en avveksling fra sjø- og strandliv mens man er i Fish Hoek, kan en tur opp i fjellene i nærheten av byen anbefales. Her finnes det en rekke spennende sandsteins- og kalksteinsgrotter.

Nærmeste flyplass er Cape Town International Airport, som ligger 35 km nordøst for Fish Hoek.