Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Eastgate

Finn beste pris på bilutleie i Eastgate ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Eastgate. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Eastgate guide

Bilutleie Eastgate

Leiebil Eastgate

Eastgate er et gedigent kjøpesenter i Johannesburg. Da det ble åpnet i 1979, var det Afrikas aller største. Det ligger omtrent midtveis mellom sentrum og Johannesburg OB Tambo International Airport.

Etter den siste utvidelsen i 2010 dekker kjøpesenteret nå et totalt areal på 122.000 m2. Selskapet som eier senteret, heter Liberty Life – og her finnes det kjente butikker som Woolworths, Edgars og Dion. I alt er det ca. 250 butikker i Eastgate – deriblant hele 60 motebutikker og 13 gullsmeder. Ellers finner man her butikker av alle tenkelige kategorier.

I tillegg til alle butikkene er det også flere restauranter og kinoer i senteret – samt underholdnings- og lekeområder for barn.

På lørdager kan det være over 80.000 kunder innom – og senteret er besøkt av godt over 2 millioner i gjennomsnitt hver måned.