Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Durban

Finn beste pris på bilutleie i Durban ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Durban. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Durban guide

Bilutleie Durban

Leiebil Durban

Durban er en betydelig havneby i den sør-afrikanske KwaZulu–Natal-provinsen. Den ligger ved Det indiske hav, nærmere bestemt i Natalbukten – ca. 500 km sørøst for Johannesburg. Med over 3 millioner innbyggere (2010) er Durban Sør-Afrikas nest største urbane område.

I tillegg til sin viktige havnefunksjon er Durban også en viktig industriby, utdanningssentrum og feriested. Noen av Sør-Afrikas flotteste badestrender ligger her – noe som har gitt grunnlag for en omfattende turisme.

Byen ble grunnlagt 1824, og het opprinnelig Port Natal. Den ble senere oppkalt etter koloni-guvernør D’Urban. Byen begynte for alvor å ekspandere midt på 1800-tallet i forbindelse med en storstilt ubygging av havneområdet.

Durban har et betydelig indisk befolkningsinnslag, og litt vest for sentrum ligger det indiske kvarteret. Med alle sine livlige markeder, templer og godt bevarte bygninger fra forrige århundreskifte er dette et populært besøksmål. Her ligger også den største moskéen på den sørlige halvkule – Jumah Musjid.

Durban har en meget vakker beliggenhet – og byen er preget av brede gater, innbydende parker og staselige offentlige bygninger. Blant disse er rådhuset den mest imponerende. I tillegg til rådhusfunksjoner huser bygningen også en interessant samling sørafrikansk kunst og et naturvitenskapelig museum.

Durbans mest populære besøksmål er de fantastiske strendene. Den mest kjente er The Golden Mile, som er over 6 km lang. Her må man imidlertid være oppmerksom på at også tyver finner denne stranden attraktiv. De mindre strendene er sikrere i så måte – og mindre overbefolkede.

Nærmeste flyplass er Durban International Airport, som ligger 18 km sør for sentrum.