Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Ljubljana

Finn beste pris på bilutleie i Ljubljana ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Ljubljana. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Ljubljana guide

Bilutleie Ljubljana

Leiebil Ljubljana

Ljubljana er hovedstaden i Slovenia, og ligger sentralt i landet ved elven Ljubljanica. Byen har 280.000 innbyggere (2010), og ligger mellom Alpene og Adriaterhavet.

Ljubljana er landets kulturelle, økonomiske, politiske og administrative sentrum. Byen har universitet, som ble grunnlagt i 1595.

Ljubljana ligger i sentrum den slovenske vinregionen, og kalles ofte for “vinbyen”.

Byen har blitt ødelagt av jordskjelv flere ganger, og har derfor en blandet arkitektur. Gamlebyen har et italiensk preg med mange caféer langs elven.

Middelalderborgen “Ljubljana Castle” fra 1495 er byens landemerke, som ligger på en høyde i sentrum. Stedet er en stor turistattraksjon, og fra borgen har man fantastisk utsikt over byen og omegn.

Andre populære attraksjoner i Ljubljana er bl.a. St. Nicholas-katedralen fra 1706, Trippelbroen “Tromostovje” (3 pittoreske separate broer som ligger ved siden av hverandre), Klosterkirken Sankt Trinitas fra 1726, Nasjonalmuseet, Det moderne Museet samt Dragebroen med Dragestatuene fra 1901. Ljubljanadragen er et symbol for byen.

Ljubljana har ellers teater, opera, kunstgallerier, et naturhistorisk museum, jernbanemuseum, tobakksmuseum, teknisk museum, etnografisk museum, zoologisk hage samt flere parker og rekreasjonsområder.

Byen arrangerer flere årlige arrangementer – deriblant musikk-, teater-, og kunstfestivaler.

Ljubljana Airport ligger 26 km nord for sentrum, og er Slovenias hovedflyplass.