Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Slovenia

Finn beste pris på bilutleie i Slovenia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Slovenia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Slovenia guide

Bilutleie Slovenia

Leiebil Slovenia

Slovenia (slovensk: Slovenija)  ligger i den sørlige delen av Sentral-Europa, og var tidligere en del av den føderale republikken Jugoslavia. Landet har felles grense med Italia, Kroatia, Ungarn og Østerrike – og har i tillegg kystlinje mot Adriaterhavet i sørvest. Innbyggertallet er relativt beskjedent –  Om lag 2 millioner (2010).

Hovedstad og største by i Slovenia er Ljubljana, som har ca. 271.000 innbyggere (2008). Andre viktige byer er Maribor og Kranj. Den lille byen Ptuj må også nevnes, som med røtter helt tilbake til oldtiden er Slovenias eldste.

Det viktigste turistdestinasjonene i Slovenia er hovedstaden Ljubljana med sine mange vakre broer og sitt imponerende middelalderslott. Ellers har landet store, fredede naturområder, samt en rekke populære spa-sentre og kurbad. En av de tradisjonsrike kurbad-byene er Portoroz ved Adriaterhavet, som også har innbydene strandområder.

Ljubljana Joze Pucnik International Airport, som ligger 26 km nord for hovedstaden, er Slovenias hovedflyplass.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]