Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kosice

Finn beste pris på bilutleie i Kosice ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kosice. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kosice guide

Bilutleie Kosice

Leiebil Kosice

Kosice ligger øst i Slovakia ved elven Hornád – bare 25 km fra grensen til Ungarn. Byen er landets nest største by etter Bratislava, og har 234.000 innbyggere (2011).

Kosice er det økonomiske og kulturelle sentrum av Øst-Slovakia, og har universiteter, museer, gallerier og teatre. Kosice er også en viktig industriby for regionen. I 2013 vil byen ha tittelen «Europeisk Kulturhovedstad» sammen med Marseille i Frankrike.

Kosice har et kontinentalt klima med varme somre og kalde, snørike vintre.

Gamlebyen i Kosice er en stor turistattraksjon med sine godt bevarte historiske bygninger. Her ligger bl.a. en av Slovakias vakreste og største katedraler – St. Elisabeth-katedralen – som ble oppført i perioden 1378 – 1508. Også St. Michael-kapellet fra 1300-tallet er verdt et besøk. Kapellet er byens nest eldste bygning.

Kunstinteresserte bør besøke Det Øst-Slovakiske Galleri – som ble grunnlagt i 1951. Dette er Slovakias første kunstgalleri, og har mer enn 6000 kunstneriske verk – laget av regionale kunstnere i tidsperioden 1400 – 1900-tallet.

Hovedgaten i Kosice heter «Hlavna ulica», og er en gågate med mange hyggelige butikker, caféer og restauranter.

Andre attraksjoner i byen er bl.a. Det Øst-Slovakiske Museum, Teknisk Museum med Planetarium, en botanisk hage samt en dyrepark – som ligger nordvest for byen (i bydelen Kavecany).

Byens flyplass – Kosice International Airport – ligger 6 km sør for sentrum.