Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Yanbu

Finn beste pris på bilutleie i Yanbu ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Yanbu. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Yanbu guide

Bilutleie Yanbu

Leiebil Yanbu

Havnebyen Yanbu (Yanbu’ al Bahr, Yambo, Yenbo) ligger på vestkysten i Saudi-Arabia ved Rødehavet. Byen har 233.000 innbyggere (2010), og ligger i provinsen Medina.

Yanbu ligger videre 170 km vest for byen Medinah, og 300 km nord for byen Jeddah.

Byens økonomi var tidligere basert på å være transittby for pilgimer som skulle til Mekka eller Medinah samt eksport av dadler. Yanbu har idag Rødehavets største havn, og byen har blitt et sentrum for petrokjemisk industri.

Yanbu består egentlig av tre landsbyer (områder) – som ligger ca. 15 min. i kjøretid fra hverandre. I byens historiske sentrum, som kalles ofte for “Al-Balad”, finner man butikker, kjøpesentre, restauranter og  boliger. Mange asiatere bor i Yanbu, og restaurantene her serverer ofte asiatiske retter.
Området Yanbu Al-Nakheel består nesten utelukkende av jordbrukslandskap og det 3. området som inngår i byen, er “det industrielle Yanbu”. Her finnes morderne arkitektur, raffinerier og petrokjemisk anlegg.

Det er gode bademuligheter i Yanbu med flotte badestrender, og området er kjent for å være en av verdens beste steder m.h.t. dykking – på grunn av det krystallklare vannet og de spektakulære korallrevene. Spesielt er områdene Barracuda Beach og Coral Gardens populære dykkersteder.

Ellers har byen flere sportssentre med tennisbaner, squash-hall og svømmehaller.

Nærmeste flyplass er Yanbu Airport (eller Prince Abdul Mohsin Bin-Abdulaziz Airport), som ligger 8 km nord for sentrum.