Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Riyadh Finn

beste pris på bilutleie i Riyadh ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Riyadh. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Riyadh guide

Bilutleie Riyadh

Leiebil Riyadh

Riyadh er hovedstad og største by i kongeriket Saudi-Arabia. Byen ligger i Ar-Ryadprovinsen i Najdregionen – sentralt på den arabiske halvøy. Riyadh ligger på et platå – ca. 600 m.o.h. – og er omgitt av ørken.

Hovedstaden har omlag 5 millioner innbyggere (2011), og er landets viktigste økonomiske, kulturelle og kommersielle sentrum. Riyadh er i tillegg en av de rikeste byene i Midt-Østen.

Byen har et tropisk klima – med svært varme somre og milde vintre. Det er faller lite nedbør i dette området.

Gamlebyen “Al-Bathaa” er en stor turistattraksjon i Riyadh, og her finner man de kjente gullsmykke-markedene.
Andre severdigheter i hovedstaden er bl.a. Masmak-slottet fra 1865 – oppført i leire, Nasjonalmuseet for Saudi-Arabia – med sin rike samling av gjenstander og relikvier, Det kongelige Saudi Air Force Museum – med utstillinger av fly og luftfarts-relaterte gjenstander samt park- og rekreasjonsområdet “Salam Park”.

Ellers har byen flere berømte skyskrapere – bl.a. “Kingdom Centre” som måler 302 meter, og er Saudi-Arabias høyeste bygning. Også “Al Faisaliah Centre” er et kjent landemerke i Riyadh, og rager  267 meter over bakkenivå. Dette var landets første skyskraper. Det må også nevnes at byens 170 meter høye TV-tårn fra 1981, har et populært observasjonsdekk. Her kan besøkende få fantastisk utsikt over hovedstaden.

Riyadh har ellers mange moderne kjøpesentre, og i området “Diplomatic Quarter” ligger de fleste utenlandske ambassader og internasjonale organisasjoner.

Byens hovedflyplass – King Khalid International Airport – ligger 36 km nord for sentrum.