Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Riyadh Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Riyadh Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Riyadh Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Riyadh Lufthavn guide

Bilutleie Riyadh Lufthavn

Leiebil Riyadh Lufthavn

King Khalid International Airport (RUH) ligger i Saudi-Arabia – 36 km nord for Riyadh sentrum – som er landets hovedstad.

Flyplassen ble åpnet i 1999, og betjener over 20 millioner passasjerer årlig (2011). Riyadh Lufthavn har 4 terminalbygninger og en moské – som har plass til hele 5000 personer.

Flyplassen er base for Saudi Arabian Airlines, og 37 flyselskaper har direkteruter herfra til et stort antall destinasjoner i inn- og utland, bl.a. til Paris, Roma, London, Dubai, Istanbul og Singapore.

Det finnes en rekke fasiliteter på flyplassen, bl.a. butikker, restauranter, banker, minibanker, medisinsk senter og postkontor.

Nærmeste hotell er Sahara Airport Hotel, som ligger rett ved flyplassen. Hotellet har også et business center med møterom og konferansefasiliteter.

Det er ingen offentlig transportmuligheter tilgjengelig på strekningen fra flyplassen til Riyadh sentrum. Derfor må man benytte taxi som fremkomstmiddel – som bør forhåndsbestilles. Enkelte hoteller i nærheten av flyplassen tilbyr gratis transport (shuttlebuss) for sine gjester.

Dersom man ønsker å leie bil i Riyadh, har flere bilutleiefirmaer sine kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Budget, Sixt og Europcar.