Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Jeddah Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Jeddah Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Jeddah Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Jeddah Lufthavn guide

Bilutleie Jeddah Lufthavn

Leiebil Jeddah Lufthavn

King Abdulaziz International Airport (JED) ligger på vestkysten i Saudi-Arabia, ca. 16 km nord for Jeddah sentrum. Flyplassen er blant de 3 travleste i landet, og betjener omlag 18 millioner passasjerer i året (2011).

Jeddah Lufthavn ble åpnet i 1981, og har 3 terminalbygninger; South, North og Hajj (som benyttes først og fremst av pilgrimer som skal til Mekka). Flyplassen er imidlertid under utbygging, og det er forventet at den skal stå klar i 2015.

Omlag 60 flyselskaper har direkteruter fra Jeddah Lufthavn til et stort antall destinasjoner i inn- og utland – deriblant London, Hong Kong, Kuwait, Tunis og Istanbul. Flyplassen er hovedbase for Saudi Arabian Airlines.

Jeddah Lufthavn har svært gode publikumsfasiliteter – med ca. 120 butikker, restauranter, caféer og barer. I tillegg finnes moské, medisinsk senter, banker, informasjons-disk, postkontor og markeder.

På flyplassområdet ligger Crom Airport Hotel.

For å komme seg fra flyplassen til Jeddah sentrum, kan man benytte transportmetoder som buss, taxi eller limousin. Dersom man ønsker å leie bil i Jeddah, har en rekke internasjonale bilutleiefirmaer sine kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Sixt og Hertz.