Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Dammam

Finn beste pris på bilutleie i Dammam ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Dammam. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Dammam guide

Bilutleie Dammam

Leiebil Dammam

Dammam (arabisk: ad-Dammam) er en havneby som ligger øst i Saudi-Arabia ved Persiabukta. Byen ligger i Al-Hasa-provinsen, og er landets 3. største by med 903.000 innbyggere (2010). Regner man med storbyområdet, stiger folketallet til hele 2 millioner.

Dammam ligger i den mest oljerike regionen i verden, og er kjent for å være hovedkvarter for Saudi-Arabias oljeindustri. Byen er også et viktig handelssentrum, og er dessuten endestasjon for jernbanelinjen fra Riyadh – Saudi-Arabias hovedstad.

Havnen “Kong Abdulazis Sea Port” er landets nest største, og ble grunnlagt på 1940-tallet.

Noen av de mest populære turistattraksjonene i Dammam er bl.a. Nasjonalmuseet – med fokus på landets histore og kultur med bl.a. arkeologiske og etnografiske utstillinger, “Heritage Village” –  museum med stor antikvitetssamling fra hele landet samt “Dammam Corniche” – den 4 km lange kyststripen som strekker seg fra Aziziah-stranden til Tarot Island.

Også Kong Fahd Park er et flott besøksmål. Dette er en grønn oase i Dammam med trær og busker, kunstige innsjøer, caféer, kunstige laguner, fossefall, fontener samt fornøyelsesparken Saudi.

Dammam er kjent for sine flotte sandstrender, og det populære strandområdet “Half Moon Bay” anbefales et besøk. Her ligger også to fornøyelsesparker. Sør for dette området har man gode dykkermuligheter.

Byen har ellers et delfinarium og en dyrepark. I tillegg har Dammam gode shoppingmuligheter med store kommersielle komplekser, kjøpesentre og butikker samt flere markeder.

Nærmeste flyplass er King Fahd International Airport, som ligger 35 km nordvest for Dammam.