Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil St. Petersburg

Finn beste pris på bilutleie i St. Petersburg ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i St. Petersburg. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

St. Petersburg guide

Bilutleie St. Petersburg

Leiebil St. Petersburg

St. Petersburg er Russlands nest største by. Den ligger helt vest i landet, der elva Neva renner ut i Finskebukta, og har 4.880.000 innbyggere (2010). St. Petersburg ble grunnlagt av tsar Peter den Store i 1703, og var hovedstaden i Russland i perioden 1712-1918. I årene 1914-1924 var byen kjent som Petrograd – og 1924-1991 Leningrad.

St. Petersburg er en av Russlands viktigste havnebyer. I tillegg til beliggenheten ved Finskebukta er den også knyttet til Kvitsjøen via innsjøen Ladoga og Kvitsjøkanalen – og til Moskva via Volga-Østersjø-kanalen.

St. Petersburg har en rekke fasjonable severdigheter å by på. Mest kjent er kjempekomplekset Eremitasjen, som bl.a. inkluderer det berømte Vinterpalasset fra 1750-årene. Her finner man et av verdens største og eldste kunstmuseer – hvor man bl.a. kan se verker av Michelangelo, Leonardo da Vinci, Rembrandt, van Gogh og Picasso.

Av andre historiske attraksjoner kan følgende nevnes: Peter-Paulus-festningen, grunnlagt i 1703 (samtidig med bsyen) – som inneholder et historisk museum og Peter-Paulus-katedralen, Aleksandr Nevskij-klosteret (1710), Oppstandelseskirken (1881) med sine karakteristiske løkkupler og Kazan-katedralen (bygget på begynnelsen av 1800-tallet etter modell av Peterskirken i Roma).

Kazan-katedralen ligger ved St. Petersburgs paradegate, Nevskij Prospekt. Det er en 25 meter bred og fire kilometer lang boulevard, som strekker seg fra Aleksandr Nevskij-klosteret til det sentrale Palasstorget til Aleksandr Nevskij-klosteret. Her ligger det hoteller og restauranter på rekke og rad, i tillegg til flere store kjøpesentre.

St. Petersburg er en vakker storby, og de sentrale delene – som også omfatter flere praktfulle broer og kanaler – er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Nærmeste flyplass er Pulkovo International Airport, som ligger 22 km sør for St. Petersburg.