Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Russland

Finn beste pris på bilutleie i Russland ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Russland. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Russland guide

Bilutleie Russland

Leiebil Russland

Russland ligger dels i Europa, dels i Asia – og er med sine drøye 17 millioner km² verdens største land. Også med hensyn til folkemengde er det blant de store. Hele 142 millioner innbyggere bor det i dette enorme landet. Russland har felles grense med Norge, Finland, Estland, Latvia, Hviterussland, Ukraina, Georgia, Aserbajdsjan, Kasakhstan, Folkerepublikken Kina, Mongolia, Nord-Korea, Litauen og Polen.

Russlands hovedstad er Moskva, som ligger sentralt i den europeiske delen. Med sitt innbyggertall på 10,5 millioner er den er en av verdens folkerikeste byer. Russland har et drøyt titalls millionbyer –  hvorav de største er St. Petersburg og Novosibirsk.

De vestlige delene av Russland dominerer både befolkningsmessig og økonomisk. Området  er preget av kupert lavland, mens områdene øst for Uralfjellene –  der Sibir utgjør en stor del –  er langt tynnere befolket og med sterke innslag av stepper, tundra og øde skogsområder (taiga). Det er mange store elver som renner gjennom Russland. De lengste i den europeiske delen er Volga og Don, mens Ob, Jenisej og Lena er blant de viktigste i den asiatiske delen.

I de store russiske byene, særlig Moskva og St. Petersburg, har det tradisjonelt vært et pulserende kulturliv, særlig innenfor kunstarter som teater, ballett og opera – og slik er det fremdeles. Også sirkus er en viktig del av russisk tradisjonskultur. En opplevelse av en helt særegen, nesten mytisk, art som tiltrekker seg mange turisters oppmerksomhet, er en reise med den transsibirske jernbanen (åpnet i 1905) fra Moskva, gjennom Sibir til Vladivostok. Turen tar 9 døgn.

Russlands tre største flyplasser ligger i Moskva. Av disse er Domodedovo International Airport den aller største. Ellers er også Pulkovo International Airport i St. Petersburg en av landets travleste.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]