Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bucuresti

Finn beste pris på bilutleie i Bucuresti ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bucuresti. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bucuresti guide

Bilutleie Bucuresti

Leiebil Bucuresti

Bucuresti er Romanias hovedstad og største by, og ligger på den Valakiske sletten sørøst i landet. Byen har 2 millioner innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på 2,4 millioner (2011).

Elven Dâmbovita renner gjennom bysentrum.

Bucuresti er landets økonomiske, administrative og kulturelle sentrum, og er dessuten et viktig trafikk-knutepunkt. Byen har allsidig industri – med produksjon av bl.a. tekstiler, kjemikalier og maskiner.

Bucuresti har en rekke severdigheter, deriblant gamlebyen “Lipscani” – med sine små butikker og hyggelige fortausrestauranter. Byen har også teatre, opera samt en rekke museer. Her må Det historiske museum, Friluftsmuseet “Muzeul Satului” samt Det nasjonale kunstmuseet nevnes spesielt. Sistnevnte har en stor samling av både rumensk og utenlandsk kunst.

Hovedstadens største turistattraksjon er imidlertid Parlamentspalasset (også kjent som “Ceausescus Palass”).
Palasset er en av verdens største administrative bygninger, og ble offisielt åpnet i 1984. Turister/besøkende har adgang til deler av palasset.

Triumfbuen “Arcul de Triumf” fra 1935 anbefales også et besøk. Den ble oppført til minne om at Romania gikk seirende ut av den første verdenskrig. En annen severdighet  er den vakre konsertsalen “Ateneul Roman” fra 1888.

Byens største flyplass er Henri Coanda International Airport, som ligger 17 km nord for sentrum.