Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Romania

Finn beste pris på bilutleie i Romania ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Romania. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Romania guide

Bilutleie Romania

Leiebil Romania

Romania er en republikk med 22,2 millioner innbyggere (2010), som ligger i den sørøstlige delen av Europa –  nærmere bestemt ved Svartehavet. Landet har felles grense med Moldova, Ukraina, Ungarn, Serbia og Bulgaria. Hovedstaden i Romania er Bucuresti, som har omlag 2 millioner innbyggere (2010).

Andre større byer i Romania er Iasi (322 000 innb.), Cluj-Napoca (318 000 innb.), Timosoara (317 700 innb.), Constanta (310 000 innb.) og Craiova (303 000 innb.).

Romania er et stort land med mye fjell og har derfor et variert klima. Sentralt ligger den sørlige delen av fjellkjeden Karpatene – eller De transsilvanske alpene – som den også kalles. Ellers er landet relativt kupert, med en blanding av åser og slettelandskap.

Det er bevart en del kulturminner fra antikkens greske bykolonier, som er spennede severdigheter for historisk interesserte turister. Ellers finner man de mest populære attraksjonene i hovedstaden Bucuresti, bl.a. den tidligere diktatoren Nicolae Ceausescus gigantomane parlamentspalass. Også Svartehavs-kysten kan by på fristende badestrender og luksusferie bl.a. i den sjarmerende byen Mangalia, som har et tydelig gresk preg.

Hovedflyplassen i Romania er Henri Coanda International Airport, som ligger 16 km nord for sentrum av Bucuresti.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]