Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Vilamoura

Finn beste pris på bilutleie i Vilamoura ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Vilamoura. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Vilamoura guide

Bilutleie Vilamoura

Leiebil Vilamoura

Vilamoura er ikke en by, men navnet på et område på den sør-portugisiske Algarve-kysten – nærmere bestemt mellom byene Faro og Albufeira. Vilamoura er et av Algarves mest populære turistmål, og er aller mest kjent for sin store lystbåthavn og sine flotte sandstrender, der Vilamoura Beach og Falésia er de mest populære.

I  Vilamoura-området er det gjort flere arkeologiske funn fra bronsealderen – først og fremst gravfunn. Dette viser at det har bodd mennesker i dette distriktet i flere tusen år. Også senere kulturer (romere, gotere og maurere) har etterlatt arkeologiske spor her. Man kan bl.a. besøke ruinene av et romersk villakompleks i Cerro da Vila.

I Vilamoura er det mange fasiliteter som er spesielt rettet mot turister. I tillegg til den store marinaen finnes det bl.a. flere velpreparerte golf- og tennisbaner, samt en rekke spesielle tilbud for sportsdykkere. Også vannskisport og windsurfing er populære aktiviteter i Vilamoura – i tillegg til muligheter for å delta i dypvannsfiske.

Det finnes dessuten en del mer tradisjonelle underholdningstilbud i Vilamoura, så som casino, diskoteker, nattklubber m.m.

Nærmeste flyplass er Faro Airport, som ligger om lag 25 km sørøst for Vilamoura.