Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Porto Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Porto Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Porto Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Porto Lufthavn guide

Bilutleie Porto Lufthavn

Leiebil Porto Lufthavn

Porto Airport – “Francisco de Sá Carneiro” (OPO) – er en flyplass som ligger 11 km nordvest for sentrum av den portugisiske byen Porto. Det er den tredje travleste flyplassen i Portugal (etter Lisboa Lufthavn og Faro Lufthavn), og den betjener i overkant av 6 millioner passasjerer i året.

Porto Lufthavn ble åpnet i 1945, og herfra går det faste flyruter til en rekke destinasjoner over hele Europa. Det selskapet som opererer flest ruter til og fra denne flyplassen, er det irske lavprisselskapet Ryanair.

For å komme fra flyplassen til Porto sentrum, kan man enten benytte metro eller flybussen Aerobus, som har avgang hver halvtime. Den stopper ved alle de viktigste hotellene. Man kan ellers benytte ordinær rutebuss eller taxi.

Ønsker man å leie bil i Porto, har flere internasjonale bilutleiebyråer sine filialer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Porto Lufthavn har noen få restauranter, mens utvalget av caféer og ulike butikker (inkl. taxfree) må anses som godt. Det finnes også butikker i terminalbygget som selger lokale produkter fra Nord-Portugal. Det er ikke hoteller på selve flyplassen, men utvalget i Porto er svært godt.