Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Portimao

Finn beste pris på bilutleie i Portimao ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Portimao. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Portimao guide

Bilutleie Portimao

Leiebil Portimao

Portimao ligger i Sør-Portugal ved Atlanterhavet. Byen har 45.000 innbyggere (2011), og er et av de mest populære turiststedene på Algarve-kysten. Dessuten er byen et viktig sentrum for portugisisk fiskeindustri.

Portimao er kjent for sine lange sandstrender, som innimellom brytes opp av noen ganske spesielle stein- og grotteformasjoner. Grottene kan nås med båt, og er populære besøksmål.

De siste årene har Portimao hatt en raskt økende popularitet som feriested, særlig for velhavende nordeuropeere. Byen framstår som en moderne rekreasjonsby med et kosmopolitisk preg, og mange vil karakterisere beliggenheten og naturen som paradisisk.

Det er mange aktivitetsmuligheter ved Portimao. Blant de mest benyttede tilbudene er delfinsafarier og båtturer – særlig til grottene ved sjøen, men også langs elven Arade, som har sitt utløp ved Portimao. En annen aktivitet som er typisk for Portimao, er golf. Det finnes flere flotte golfbaner i byens umiddelbare nærhet.

Ellers er Portimao en typisk shoppingby, der det finnes en rekke butikker særlig innenfor området sko, vesker og kosmetikk. Vil man oppleve sør-portugisisk natteliv, kan atmosfæren i Praia da Rocha anbefales. Der florerer utestedene, og stedet har også sitt eget casino. Praia da Rocha ligger i utkanten av Portimao –  2,8 km sør for bysentrum.

Nærmeste flyplass er Faro Airport, som ligger 70 km øst for Portimao.