Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Lisboa Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Lisboa Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Lisboa Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Lisboa Lufthavn guide

Bilutleie Lisboa Lufthavn

Leiebil Lisboa Lufthavn

Lisboa Airport – Portela – (LIS) ligger 7 km nordøst for sentrum av den portugisiske hovedstaden Lisboa. Flyplassen betjener mellom 13 og 14 millioner passasjerer i året.

Lisboa Lufthavn ble åpnet i 1942, og den har etter 2. verdenskrig vært gjenstand for flere utvidelser i takt med den økende trafikkmengden. Det foreligger nå planer om en ny internasjonal flyplass 50 km nordvest for Lisboa, men noen tidsramme er ikke endelig fastsatt.

Det er to terminaler på flyplassen, og et stort antall flyselskaper har faste ruter herfra til en rekke destinasjoner i hele Europa, samt til enkelte byer i Amerika og Nord-Afrika.

For å komme fra flyplassen til Lisboa sentrum har man flere muligheter. Den mest effektive er å benytte shuttle-buss. Ellers går det også flere ordinære bybusser, i tillegg til at taxi-tilbudet er godt. Ønsker man å leie bil på flyplassen, kan det være greit å vite at mange av de kjente, internasjonale utleiebyråene er representert her. Det gjelder bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Det finnes et godt utvalg av butikker og restauranter i terminalbygningene – i tillegg til en del ulike salgsautomater flere steder på flyplassen. Andre publikumstjenester som kan nevnes, er VIP-Lounge, konferansefasiliteter, trådløst internett og faksmuligheter.

Det er ingen hoteller på selve flyplassområdet. De nærmeste hotellene er Radisson SAS Hotel Lisboa og Holiday Inn Lisbon.