Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Lagos

Finn beste pris på bilutleie i Lagos ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Lagos. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Lagos guide

Bilutleie Lagos

Leiebil Lagos

Lagos er en liten by med rundt 18.000 innbyggere (2008), som ligger på den sørvestlige delen av den portugisiske Algarve-kysten – rundt 60 km vest for Albufeira. Lagos er den sørligste byen i Portugal.

Lagos hadde en viktig funksjon på 1500-tallet, som avgangshavn for portugisiske oppdagelsesreisende. Byen ble sterkt ødelagt av et kraftig jordskjelv med en etterfølgende tsunami i 1755, men flere bygninger fra 1600-tallet er likevel bevart.

Arkitektonisk er byens eldste bygninger preget dels av en maurisk tradisjon, dels av renessansestil.

Blant de viktigste severdighetene er en middelalder-festning  – samt en rekke  kirker.  De mest besøkte av disse er São João Hermitage og Santa Maria do Misericrida (begge fra middelalderen) og Igreja de São Sebastião fra 1600-tallet.

Lagos er en av de mest populære feriebyene i Portugal, og tilbyr bl.a. gode muligheter for surfing. Algarve-kysten regnes for at være ideell nettopp for denne vannsportsaktiviteten. Ellers finnes det flere innbydende badestrender i umiddelbar nærhet av Lagos sentrum.

Nærmeste flyplass er Faro Airport, som ligger 90 km øst for Lagos.