Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Guarda

Finn beste pris på bilutleie i Guarda ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Guarda. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Guarda guide

Bilutleie Guarda

Leiebil Guarda

Guarda ligger nordøst i Portugal – rundt 140 km sørøst for Porto –  nærmere bestemt ved Portugals største fjellkjede, Serra da Estrela. Den er landets høyest beliggende by (1056 m.o.h.) – og har tradisjon som et populært kursted. Innbyggertallet ligger på ca. 42.500 (2011).

Guarda ble grunnlagt av militærstrategiske årsaker i 1199 som festning mot maurerne. Rundt byen ble det derfor bygget høye murer – som i stor grad er bevart.

Guarda er et naturlig utgangspunkt for fjellvandringer i Sierra da Estrela. Fjellkjeden tiltrekker seg mange turister, og regnes for å være et av Portugals mest populære besøksmål. Floraen er variert, og fjell-og dalformasjonene spennende. Det finnes også flere turiststeder her – bl.a. Torre, der det også er en fantastisk utsikt. Store deler av fjellområdet har status som naturpark.

I selve Guarda er det også en rekke severdigheter. Blant disse må den gotiske katedralen fra 1400-tallet og slottet fra 1200-tallet nevnes. Katedralen ligger ved byens sentrale torg, og har et spesielt vakkert utsmykket interiør. I nærheten ligger et annet praktfullt byggverk – Misericordia-kirken, som er kjent for sin imponerende portal.

Et populært besøksmål er også Guardia bymuseum, som ligger i den gamle bispegården – og som kan vise fram både spennende malerkunst og en rekke arkeologiske gjenstander fra området rundt byen.

Nærmeste flyplass er Covilho Airport, som ligger 49 km sørvest for Guarda.