Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Funchal Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Funchal Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Funchal Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Funchal Lufthavn guide

Bilutleie Funchal Lufthavn

Leiebil Funchal Lufthavn

Funchal Airport – Santa Cruz (FNC), også kjent som Madeira Lufthavn, ligger ca. 15 km øst/nordøst for Funchal sentrum. Flyplassen var tidligere beryktet for sin korte rullebane, men i år 2000 ble den utvidet – og har nå normal lengde. Funchal/Madeira Lufthavn betjener i overkant av 2 millioner passasjerer årlig.

Flyplassen ble åpnet i 1964, og har faste ruter til en rekke destinasjoner over hele Europa – i tillegg til en betydelig chartertrafikk.

Det går buss hver time fra flyplassen til Funchal sentrum – og til de mindre byene Machico og Canico. Det går også busser til andre deler av Madeira. Alternativt kan man benytte taxi. Mange vil også gjerne leie bil på Madeira, og flere internasjonale utleiebyråer er representert på flyplassen, bl.a. Avis, Hertz, Drive, Europcar og Rodavante.

Flyplassen har et brukbart antall restauranter, barer og butikker. I avgangshallen er det dessuten en egen taxfree-kiosk, samt en butikk som selger lokale produkter (bl.a. Madeira-viner).

Det ingen hoteller på selve flyplassen, men i det moderne hotelldistriktet som er bygget opp litt vest for Funchal sentrum, er utvalget svært godt.