Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Faro

Finn beste pris på bilutleie i Faro ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Faro. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Faro guide

Bilutleie Faro

Leiebil Faro

Faro er en havneby i Sør-Portugal, nærmere bestemt ved Algarve-kysten. Den har omlag 50.000 innbyggere (2010), og regnes ofte som Algarves «hovedstad».

Ved siden av turismen, som er den dominerende næringsveien i Faro, spiller også fiskeri- og frukteksport en vesentlig rolle. Byen har en stor fiskerihavn.

De fleste historiske severdighetene ligger i den gamle bydelen, men de eldste bygningene ble stort sett lagt i ruiner under et stort jordskjelv som rammet området i 1755.

Blant attraksjonene i Faro er det store naturreservatet Ria Formosa (som også er rasteplass for en rekke fuglearter under trekkene hver vår og høst) og den lange stranden (som ligger rundt 7 km fra sentrum). Det varme, behagelige klimaet er dessuten et viktig bidrag til å gjøre Faro til et meget populært turiststed. Rundt 5 millioner tilreisende kommer hit hvert år, først og fremst på sol- og badeferie.

Ellers er det arkeologiske museet “Museu Arqueologico” den mest kjente kulturelle severdigheten i Faro. Det befinner seg i den gamle bydelen – i en bygning fra 1518. Like i nærheten ligger katedralen Sé de Faro, som ble gjenoppbygget etter jordskjelvet i 1755. Av den opprinnelig gotiske kirken er kun tårnet bevart.

Det er flere interessante museer i Faro, bl.a. sjøfartsmuseet Museo Maritimo i havneområdet og et etnografisk museum – Museu Etnografico – som byr på jevnlige utstillinger knyttet til lokal kultur og håndverkstradisjoner.

Faro International Airport ligger ca. 7 km vest for byen.