Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Faro Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Faro Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Faro Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Faro Lufthavn guide

Bilutleie Faro Lufthavn

Leiebil Faro Lufthavn

Faro International Airport (FAO) er den viktigste flyplassen i Algarve i Sør-Portugal. Den ligger 7 kilometer vest for byen Faro. Flyplassen betjener godt og vel 5 millioner passasjerer i året.

Det finnes en rekke selskaper som har faste ruter herfra til et stort antall europeiske destinasjoner. Mange av dem er lavprisflyselskaper. Dessuten er det et betydelig antall charterflyvninger til Faro Lufthavn, bl.a. fra Oslo og Stockholm (TUIfly).

Det går flere rutebusser fra flyplassen til sentrum av Faro. I tillegg finnes det en hurtigbuss (Serviço Transrápido) som trafikkerer til flere av de andre turiststedene langs Algarve-kysten. Alternativt kan man benytte taxi. Ønsker man å leie bil på flyplassen, har man valget mellom flere internasjonale utleiebyråer – bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

Terminalbygningen ble renovert og utvidet for få år siden, og her finner man et brukbart utvalg av serveringssteder – samt flere butikker (inkl. taxfree-kiosk). Man har dessuten tilgang på en del bank- og posttjenester – samt trådløs internett-forbindelse og brukbare konferansefasiliteter, om man skulle ha behov for det.

Det er ingen hoteller på Faro Lufthavn. Det nærmeste hotellet er Ibis Faro, som ligger ca.  2 kilometer fra flyplassen.