Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Evora

Finn beste pris på bilutleie i Evora ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Evora. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Evora guide

Bilutleie Evora

Leiebil Evora

Evora ligger sentralt i Spania, ca. 120 km sørøst for Lisboa – og er en by med rundt 45.000 innbyggere (2008). Turisme er en viktig næringsvei for Evora, som også er et regionalt handelssentrum.

Evora hadde en viktig militær posisjon i romertiden, og ble fikk derfor først navnet Liberalitas Julia (oppkalt etter Julius Cæsar). Byen utviklet seg senere – under maurerne – til et travelt handelssentrum.

Evora er i dag regnet som en av de vakreste byene i Portugals – og den gamle bydelen står i sin helhet på UNESCOs verdensarvliste. Her er det flere godt bevarte bygninger både fra den romerske og den arabiske epoken – bl.a. akvedukten “Água de Prata Aqueduct”.

Blant de viktigste severdighetene ellers finner vi Dianatempelet fra rundt år 200 og domkirken Sé de Evora fra 1100-tallet (som rundt år 1400 ble ombygget fra romansk til gotisk stil). Den er Portugals største kirke. I Evora kan man også besøke en av landets aller vakreste kirker – Igreja de São Francisco fra 1510. Kapellet i denne kirken – Capela dos Ossos – er dekorert med bein fra ca. 5000 skjeletter.

Andre populære attraksjoner i byen er Palácio dos Duques de Cadaval, som er et imponerende byggverk fra 1600-tallet – samt universitetet fra 1559.

Nærmeste flyplass er Badajoz Airport, som ligger 120 km nordøst for byen. Det er imidlertid ikke så mye lengre til den internasjonale flyplassen i hovedstaden Lisboa, som ligger 132 km vest for Evora.