Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Estoril

Finn beste pris på bilutleie i Estoril ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Estoril. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Estoril guide

Bilutleie Estoril

Leiebil Estoril

Estoril er en kystby i den vestlige delen av Portugal, ved Atlanterhavet –  25 km vest for Lisboa, og 3 km øst for badebyen Cascais. Den har rundt 26.000 innbyggere (2011).

Estoril er først og fremst kjent som et fasjonabelt badested med stor turisttrafikk både sommer og vinter. Byen har dessuten eget spillecasino og en internasjonal bane for billøp, som bl.a. har vært benyttet som arena for VM i formel 1-klassen. Estoril har også veddeløpsbane samt flere golfbaner.

Sentrum består av en rekke fasjonable hoteller langs den palmeprydede avenyen. Sandstrendene “Tamariz” og “Monitas” er byens mest populære.

Like ved Estoril finner vi Estoril-høyden, (109 m.o.h.). Den er berømt for sin vakre utsikt og for sine mange, flotte trær, særlig palmer, eukalyptus og furu.

En av de viktigste historiske attraksjonene er kapellet Nossa Senhora da Vitória. Ellers må Citadellet fra 1700-tallet og flere historiske gravsteder i nærheten av dette nevnes som godt besøkte turistmål i byen.

Nærmeste flyplass er Lisboa Airport, som ligger ca. 30 km øst/nordøst for Estoril.