Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Elvas

Finn beste pris på bilutleie i Elvas ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Elvas. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Elvas guide

Bilutleie Elvas

Leiebil Elvas

Elvas er en bykommune som ligger i den østlige delen av Portugal, nærmere bestemt drøyt 200 km øst for hovedstaden Lisboa – nær grensen til Spania. Hele kommunen har omlag 23.000 innbyggere –  der 18.000 av dem bor i selve byen.

Ved siden av turismen, er det handel med landbruksprodukter (særlig oliven og plommer), samt noe tekstilindustri, som dominerer byens næringsliv.

Elvas er mest kjent for å ha vært en av Portugals sterkeste festningsbyer, og flere av attraksjonene i byen er knyttet til dette. Elvas’ mest berømte severdighet er den imponerende mauriske borgen – Castelo de Elvas – fra 1200-tallet. Den er bygget over et romersk festningsanlegg fra oldtiden, og har status som portugisisk nasjonalmonument. Også Santa Luzia-fortene fra 1600-tallet må nevnes.

Festningsverkene i Elvas har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 2009.

Andre severdigheter i Elvas er en akvedukt fra 1500-tallet samt byens store katedral i sengotisk stil – Igreja de Nossa Senhora da Assuncão de Elvas – også fra 1500-tallet.

Nærmeste flyplass er Badajoz Airport, som ligger 37 km øst for Elvas.