Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Coimbra

Finn beste pris på bilutleie i Coimbra ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Coimbra. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Coimbra guide

Bilutleie Coimbra

Leiebil Coimbra

Coimbra er en by som ligger i det sentrale Portugal, nærmere bestemt ved bredden av elven Mondego. Byen er regnet som Portugals tredje viktigste, etter Lisboa og Porto, med et innbyggertall på nærmere 150.000 (2010). Regner man med hele storbyområdet, stiger folketallet til bortimot 430.000. Coimbra er administrativt sentrum både i distriktet med samme navn som byen og i regionen Centro.

Byen strekker sine historiske røtter bakover til antikken. Rester fra denne tiden finnes fremdeles, bl.a. i fundamentene til en gammel akvedukt og i en såkalt ”kryptoportikus” under byens gamle biskopspalass. Palasset huser i dag et museum – “Museu Machado de Castro”. Coimbra var i perioden 1139-1256 Portugals hovedstad.

Universitet i Coimbra ble opprettet allerede i 1290, og er dermed Portugals eldste – og også et av de eldste i hele Europa. Med sine vakre bygninger er det også en av byens mest populære severdigheter.

Coimbra har mange attraktive og hyggelige grøntarealer (parker, lekeplasser, hager og skoger). Det mest populære parkområdet i byen er den botaniske hagen, som ligger i nærheten av universitetet. Et annet populært besøksmål er naturreservatet, som også omfatter områder i et par av Coimbras nabokommuner.

Nærmeste flyplass er Coimbra Airport, som ligger 7 km sørvest for byen.