Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Chaves

Finn beste pris på bilutleie i Chaves ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Chaves. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Chaves guide

Bilutleie Chaves

Leiebil Chaves

Chaves er en by og en kommune helt nord i Portugal. I hele kommunen bor det ca. 44.000 innbyggere, mens det i byen bor omlag 17.500. Chaves fikk bystatus i 1258, men hadde da allerede i flere hundre år vært et sentrum i området.

Middelalderkvarterene i den gamle bydelen, som er konsentrert rundt gatene Rua Direita og Rua de Santo António er populære besøksmål. Restene av den gamle bymuren finnes også fremdeles.

Byens fremste attraksjon er middelalderborgen Castelo, som har hatt status som nasjonalt monument siden 1938. Borgen ble oppført på 1300-tallet. Siden 1600-tallet har den vært sommerresidens for Portugals politiske leder (som i dag er presidenten).

Det finnes et par festningsverk til i Chaves: Forte de São Francisco ble bygget på 1600-tallet, og hadde en viktig funksjon under Napoleonskrigene på begynnelsen av 1800-tallet. Også Forte de São Neutel fra 1600-tallet er verd et besøk, og fortet inneholder dessuten et lite kapell – Nossa Senhora das Fontes.

Ellers er katedralen i Chaves og den romanske kirken Santa Maria Maior (eller Matriz-kirken) populære besøksmål. Sistnevnte er fra 1100-tallet og meget vakkert utsmykket.

Nærmeste internasjonale flyplass er Porto Airport, som ligger omlag 150 km sørvest for Chaves.