Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Cascais

Finn beste pris på bilutleie i Cascais ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Cascais. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Cascais guide

Bilutleie Cascais

Leiebil Cascais

Cascais ligger på den portugisiske Atlanterhavs-kysten, nærmere bestemt ved “Baia de Cascais” – 28 km vest for hovedstaden Lisboa. Cascais har ca. 33.000 innbyggere (2010) og er en gammel fiskerby som ble et kjent badested allerede på 1870-tallet.

Kyststrekningen kalles Costa do Estoril (Estoril-kysten), men er også kjent under betegnelsen ”Den portugisiske riviera, og Cascais er en av de mest populære feriebyene i denne delen av Portugal.

Cascais er berømt for å ha noen av de beste strendene i Portugal – og for sine mange luksushoteller, restauranter, caféer og barer. Byen er svært populær som et ”møtested” for rike og berømte mennesker fra hele Europa. Her betyr det også en del at avstanden til Lisboa er såpass kort.

Cascais har beholdt mye av sitt opprinnelige preg – med smale gater uten biltrafikk og sjarmerende småbutikker, barer og restauranter. Rundt byen er det ellers vokst fram flere store kjøpesentre, så shoppingmulighetene er mange og varierte.

Ved havnen i Cascais er det et intimt og sjarmerende miljø, der man finner en blanding av sjøboder, fiskebåter og lystbåter – i tillegg til en rekke barer og restauranter. Havnen ligger litt for seg selv, noen få minutters spasertur fra selve bysentrum, og herfra brer sandstrendene seg i begge retninger. Langs strendene kan man følge en vakker promenade (”paradão”).

Blant severdighetene i Cascais er steinformasjonen Boca do Inferno (”Helvetes munn”) en av de mest kjente – og litt utenfor byen finnes det flere populære besøksmål. Et av disse – Cabo da Roca – ligger litt nord for sentrum, og kan tilby en imponerende sjøutsikt. Dette er Portugals vestligste punkt. Her ligger det også flere velrenommerte restauranter.

Et annet spennende sted i nærområdet er middelalderbyen Sintra, med sine godt bevarte palassliknende bygninger. Den står i sin helhet oppført på UNESCOs verdensarvliste – og ligger 16 km nord for Cascais.

Nærmeste flyplass er Lisboa Airport, som ligger 35 km nordøst for Cascais.