Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Braga

Finn beste pris på bilutleie i Braga ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Braga. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Braga guide

Bilutleie Braga

Leiebil Braga

Braga er – med sine om lag 177.000 innbyggere (2009) – Portugals tredje største by. Den ligger i landets nordvestre hjørne, nærmere bestemt ved Costa Verde (”Den grønne kysten”).

Byen er kjent for sine imponerende barokk-byggverk og for å være det religiøse sentrum i Portugal. Byens historie går rundt 2.500 år tilbake i tid. Braga var ellers den første byen i Portugal der kristendommen fikk fotfeste. Braga opplevde en ekspansjonstid på slutten av 1800-tallet, og i den perioden vendte mange emigranter tilbake hit fra Brasil, som var Portugals største koloni.

Braga er – i tillegg til å være en viktig by for det katolske kirken – også et utdannelsessentrum. Her finnes det allmenne universitetet “Universidade do Minho” samt en stor avdeling av Det katolske Universitet.

I tillegg til de mange eksemplene på arkitektur fra barokken, er “Elevador do Bom Jesu Bragas” den mest berømte og spektakulære attraksjonen. Det er en 274 meter lang bergbane, som består av to vogner med plass til 38 passasjerer i hver. Turen med banen tar 3 ½ minutt.

Det moderne Braga markedsfører seg som ”Ungdommens by”, og er nylig blitt tildelt tittelen European Youth Capital 2012 – noe som innebærer en omfattende markering av byen som et senter for ungdom fra hele Europa.

Nærmeste internasjonale flyplass er Porto Airport, som ligger ca. 60 km sørvest for Braga.