Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Barcelos

Finn beste pris på bilutleie i Barcelos ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Barcelos. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Barcelos guide

Bilutleie Barcelos

Leiebil Barcelos

Barcelos ligger i Braga-distriktet, i den nordvestlige delen av Portugal – nærmere bestemt ved høyre bredd av elven Cávado. Selve byen har ca. 60.000 innbyggere (2009), mens det i hele kommunen (med samme navn) bor rundt 125.000.

Barcelos fikk byrettigheter i 1140, og i den gamle bydelen er en rekke bygninger fra middelalderen fremdeles godt bevart. Byen er senere ellers først og fremst kjent for sin produksjon av keramikkfigurer – spesielt dekorative haner – med utgangspunkt i en gammel, lokal legende.

Blant de mange arkitektoniske attraksjonene i Barcelos må ruinene av det gamle ”Grevepalasset” (Paco dos Condes de Barcelos) i gotisk stil fra 1400-tallet nevnes. Det har status som nasjonalt, historisk monument. I dag ligger byens arkeologiske museum her. Ellers er Barcelos-tårnet fra 1400-tallet og Barcelos-broen (”Ponte de Barcelos”) fra 1328, som går over Cávado-elva, populære besøksmål.

Andre severdigheter er flere spesielle kirker, bl.a. Igreja de Santa Maria de Abade de Neiva (som har status som nasjonalmonument, og hvor den eldste delen er fra 1100-tallet), barokk-kirken Templo do Bom Jesus da Cruz fra 1504 samt den romanske kirken Igreja Matriz de Santa Maria de Barcelos, som ble bygget over en lengre periode mellom 1200-tallet og 1400-tallet.

Nærmeste internasjonale flyplass er Porto Airport, som ligger 53 km sør for Barcelos.