Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Aveiro

Finn beste pris på bilutleie i Aveiro ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Aveiro. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Aveiro guide

Bilutleie Aveiro

Leiebil Aveiro

Aveiro er en kystby som ligger ved utløpet av elva Rio Vouga, ca. 60 km sør for Porto. Byen har i underkant av 80.000 innbyggere (2010), og er den nest største byen i den såkalte Centro-regionen, samt en av Portugals viktigste fiskehavner. Også saltutvinning har i mange år spilt en betydelig rolle i Aveiros næringsliv.

Byens historie strekker seg tilbake til 900-tallet, da den var kjent under det latinske navnet Alavarium. Den fikk imidlertid en alvorlig knekk i forbindelse med en katastrofestorm i året 1575, da havnen og store deler av bebyggelsen ble fullstendig ødelagt. Aveiro kom imidlertid på fote igjen da den fikk en sentral posisjon som innførselshavn for det innbringende, portugisiske Newfoundlands-fisket.

Aveiros fremste attraksjon er de mange kanalene, som har gjort at byen ofte kalles ”Portugals Venezia”. Kanalbåtene er dessuten populære – særlig blant turistene som besøker byen. Ellers er det mye severdig arkitektur i sentrum – deriblant flere vakre kirker.

Også en del attraksjoner i Aveiros umiddelbare nærhet lokker turister hit. Det gjelder bl.a. strendene langs halvøya São Jacinto, i Barra-området og langs Costa Nova do Prado. I tillegg er den tradisjonsrike, eksklusive porselensfabrikken Ílhavo Ceramica de Vista Alegre et populært besøksmål. Den ligger i en landsby om lag 9 km sør for Aveiro sentrum.

Nærmeste flyplass er Porto Lufthavn, som ligger 78 km nord for Aveiro.