Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Almancil

Finn beste pris på bilutleie i Almancil ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Almancil. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Almancil guide

Bilutleie Almancil

Leiebil Almancil

Almancil er en liten by i Algarve-regionen, helt sør i Portugal – ca. 14 km nordvest for regionhovedstaden Faro. Den har rundt 9.000 innbyggere (2010). Byen ligger relativt høyt noen kilometer nord for kysten, og er kjent for både å kunne tilby varmt klima året rundt – og for å være et senter for eiendomsmegling/salg av ferieboliger i Algarve-regionen.

I nærheten av byen er det to feriebolig-områder som er under kontinuerlig utvikling: Quinta do Lago og Vale do Lobo. Flere interiørdesignere og innredningsfirmaer holder også til i Almancil.

Av historiske severdigheter i Almancil, er det først og fremst São Lourenzo-kirken fra 1700-tallet som tiltrekker seg oppmerksomhet. Store deler av interiøret er dekket av keramiske fliser. Den regnes som et typisk eksempel på Algarve-arkitektur.

Almancil er dessuten kjent for sitt fotballstadion – Estádio Algarve – som var en av de mest brukte arenaene da EM i fotball ble arrangert i Portugal i 2004. Estádio Algarve har en tilskuerkapasitet på 30.000.

Nærmeste flyplass er Faro Airport, som ligger ca. 14 km sørøst for Almancil.