Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Almada

Finn beste pris på bilutleie i Almada ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Almada. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Almada guide

Bilutleie Almada

Leiebil Almada

Almada ligger ved utløpet av elva Tejo, tvers overfor Portugals hovedstad Lisboa. Byen har omlag 160.000 innbyggere (2010), og regnes gjerne som en av Lisboas forsteder. Almada  har  forbindelse med hovedstaden via den kjente ”25. april-broen” over Tejo.

Navnet Almada har arabisk opprinnelse (al-Madan), og stammer fra den perioden maurerne hersket på den iberiske halvøya. Byens historie strekker seg dermed tilbake til middelalderen, men først i 1973 ble den tilkjent offisiell bystatus.

Almadas viktigste landemerke er den enorme Kristus-statuen Cristo Rei, som står ved sørenden av broen, og som kan sees fra store deler av Lisboa. Den er 28 meter høy, og står på en 82 meter høy sokkel. Statuen ble avduket i 1959.  Sju år senere – i 1966 – åpnet ”25. april-broen” over til Lisboa. Det opprinnelige navnet var Ponte Salazar, i og med at den var oppkalt etter Portugals daværende diktator. Den er en av verdens lengste hengebroer, med en total lengde på 2.277 meter – og et hengebrospenn på over 1.000 meter.

Kristus-statuen og broen er Almadas to mest berømte severdigheter. Ellers fungerer Almada i stor grad som ”avlastningsby” for Lisboa – og i turistsammenheng kan den også betraktes som en del av hovestadsområdet.

Nærmeste internasjonale flyplass er Lisboa Portela Airport, som ligger 15 km nord for Almada.