Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Algarve

Finn beste pris på bilutleie i Algarve ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Algarve. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Algarve guide

Bilutleie Algarve

Leiebil Algarve

Algarve er det sørligste landskapet i Portugal, og det dekker et totalt areal på nesten 5.000 km2. Det tilsvarer stort sett det distriktet som også kalles Faro. Rundt 417.000 mennesker er fast bosatt her (2010), men i turistsesongen flerdobles dette tallet. Rundt 5 millioner turister finner veien hit hvert år. Hovedstaden i Algarve er Faro. Andre kjente byer er Albufeira, Lagos, Lagoa, Tavira, Portimão og Praia de Rocha.

Næringslivet i regionen har tradisjonelt vært basert på landbruk, og blant de produktene som  dyrkes her, finner man oliven, fiken, druer, appelsiner og granatepler. I dag er det imidlertid turismen som skaffer området de største inntektene.

Det som først og fremst lokker turistene hit, er middelhavsklimaet, de rene og innbydende badestrendene og den behagelige sjøtemperaturen. Algarve har en total kystlengde på 155 km.

Ellers har regionen satset stort på en rekke aktivitetstilbud for turister i alle aldre. Det finnes bl.a. en rekke golfbaner her. Den største er Roma Golf Park i Vilamoura. Mange av tilbudene er også rettet mot barnefamilier, og i alt finnes det et titalls ulike fornøyelsesparker i Algarve. Blant de mest populære er Algarve Zoo (en dyre- og fritidspark ved Albufeira), Zoo Marine (sjødyrepark, også ved Albufeira), Aqualand Algarve (badeland i Alcantarilha), Aquashow (bade- og fornøyelsespark i Quarteira) og Slide & Splash (bade- og fornøyelsespark i Lagoa).

Algarvekystens har sin egen internasjonale lufthavn – Faro Airport.