Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Abrantes

Finn beste pris på bilutleie i Abrantes ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Abrantes. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Abrantes guide

Bilutleie Abrantes

Leiebil Abrantes

Abrantes er en liten by som ligger sentralt i Portugal. Byen har ca. 18.000 innbyggere – og er sentrum i Abrantes kommune, som har et totalt innbyggertall på rundt 40.000. Abrantes tilhører ellers det administrative området Distrito de Santarém. Elva Tejo, som renner gjennom byen, er seilbar for mindre fartøyer herfra og ned til kysten.

I 1173 nevnes borgen Abrantes, og dette regnes da som byens historiske utgangspunkt. Byens hovedattraksjon er Fortaleza de Abrantes (eller Castelo de Abrantes), bygget på 1300-tallet over ruinene av den gamle borgen. Festningen ble i middelalderen ødelagt av et jordskjelv, men gjenoppbygd i løpet av 1500-tallet. Innenfor murene er det flere bygninger, bl.a. den tidligere kirken Santa Maria de Castelo fra 1500-tallet, som i dag huser museet «Don Lopo de Almeida Museum» – oppkalt etter en av områdets mektigste familier. Medlemmer av Almeida-familien ligger gravlagt i kirken. Her finnes det også flere interessante kunstverk – både malerier og skulpturer.

Ellers er det en rekke severdige kirker i den lille byen. Mest besøkt er den vakre middelalderkirken «Iguja de São Vicente». Også i området rundt byen er det en del arkitektoniske attraksjoner – bl.a. borgen «Castelo de Almourol» – som ligger ca.10 km fra sentrum.

Ved bredden av elven Tejo er det anlagt en stor, attraktiv park – knyttet til det imponerende badelandet Aquapolis. Dette er et av Abrantes’ mest populære besøksmål, særlig for barnefamilier.

Nærmeste internasjonale flyplass er Lisboa Portela Airport, som ligger 140 km sørvest for Abrantes.