Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Portugal

Finn beste pris på bilutleie i Portugal ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Portugal. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Portugal guide

Bilutleie Portugal

Leiebil Portugal

Portugal ligger på Den iberiske halvøy sørvest i Europa, og grenser i nord og øst til Spania. Landet har kystlinje i vest og sør mot Atlanterhavet. Portugal har rundt 10,7 millioner innbyggere (2010).
Hovedstaden Lisboa ligger sørvest i landet, og har 475.000 innbyggere. Lisboa ligger vakkert til ved nordbredden av elva Tejo – omlag 15 km fra Atlanterhavet.

Andre større byer i Portugal er Porto (235 000 innb.) og Amadora (182 000 innb.).

Naturen i Portugal er variert, og elva Tejo – som deler landet i to – markerer et skille mellom Nord-Portugals fjell-landskap og Sør-Portugals slettelandskap. Langt sør reiser landskapet seg igjen i et par høye fjellkjeder, før det senker seg igjen i Portugals sørligste område – Algarvekysten. I tillegg til selve fastlands-Portugal omfatter landet også de vulkanske øygruppene Asorene og Madeira i Atlanterhavet.

Portugal er et godt besøkt ferieland. Mange ønsker å oppleve kulturbyen Lisboa, som også er kjent for sine mange museer og for sine spennende historiske byggverk med klostre og festninger. De mest populære turistdestinasjonene ellers finner vi på Algarvekysten og på øya Madeira.

Portugals hovedflyplass, Lisboa International Airport, ligger rett ved hovedstaden. Ellers er Faro Airport på Algarvekysten og Madeira International Airport ved FunchalMadeira viktige flyplasser for mange charterselskaper.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]