Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Warszawa Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Warszawa Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Warszawa Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Warszawa Lufthavn guide

Bilutleie Warszawa Lufthavn

Leiebil Warszawa Lufthavn

Warszawa Frédéric Chopin Airport (WAW) – oppkalt etter den verdensberømte komponisten – ligger 10 km sørvest for Warszawa sentrum. Flyplassen betjener over 8 millioner passasjerer årlig.

Det har vært flyplass på samme sted siden 1910, og siden 1934 har Polens hovedflyplass ligget her. Under 2. verdenskrig ble den fullstendig ødelagt av bomber, men en ny internasjonal terminal sto ferdig i 1969. Den nåværende terminalen ble bygget i 1992 for å skille innenriks- og utenrikstrafikken.

En helt ny flyplass sto ferdig i 2008, 40 km nord for Warszawa – og den fungerer som avlastningslufthavn for hovedflyplassen, særlig når det gjelder chartertrafikken. Den skal etter hvert kunne håndtere 2-3 millioner passasjerer.

En rekke flyselskaper, så vel polske som internasjonale, opererer et stort antall faste ruter til destinasjoner over hele Europa.

Det er ingen togforbindelse fra flyplassen til Warszawa sentrum, men busstilbudet er bra – og man kan jo også benytte taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Warsawa, har flere internasjonale bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen –  deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz og National.

Warszawa Lufthavn har et brukbart utvalg av butikker, restauranter og barer. Det er dessuten to internettkafeer på flyplassen. I tillegg finnes fasiliteter som møterom, informasjons-disk, banker, minibanker, vekslingskontorer, postkontor samt medisinsk senter.

Like ved flyplassen er det to mindre hoteller – Falcon Transit Hotel og Courtyard by Marriott. Ellers er utvalget av hoteller stort og variert i og rundt selve Warszawa.