Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Szczecin Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Szczecin Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Szczecin Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Szczecin Lufthavn guide

Bilutleie Szczecin Lufthavn

Leiebil Szczecin Lufthavn

Szczecin-Goleniów “Solidaritet ” Lufthavn (SZZ) befinner seg like i utkanten av den lille byen Goleniów, og  45 km nordøst for Szczecin. Det er gode bussforbindelser fra flyplassen til byer som Goleniów, Karlino, Ploty, Nowogard og Koszain. Szczecin er den viktigste byen flyplassen betjener, og det går flybuss i forbindelse med ankomst og avgang. Fire bilutleiefirma er presentert på flyplassen, det er Hertz, Europcar, Sixt og Avis.

Flyplassen ble bygd i 1956 midt under den kalde krigen og var i utgangspunktet en militær flyplass. I de siste årene er den blitt pusset opp og har gode fasiliteter.  I 2011 var 258 217passasjerer innom Szczecin Lufthavn noe som betyr en nedgang i forhold til årene før.
Szczecin Lufthavn har charterturer til i Egypt, og regulære ruter til London, Liverpool, Edinburgh, Dublin, Oslo og Stavanger. Det er lavprisselskapet Ryanair som betjener de fleste destinasjonene.

Lufthavnene har kafe, pub og taxfree-butikk. I tillegg kan den tilby kapell, postkontor, apotek, VIP Lounge, smøterom og konferansesenter og et turistkontor.  Det finnes et hotell 1 km utenfor flyplassen, det er Pilot’s Hut Motel.