Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Stalowa Wola

Finn beste pris på bilutleie i Stalowa Wola ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Stalowa Wola. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Stalowa Wola guide

Bilutleie Stalowa Wola

Leiebil Stalowa Wola

Stalowa Wola ligger sørøst i Polen i regionen Subcarpathian Voivodeship. Den har en befolkning på 64 353 (2008) innbyggere.

Stalowa Wola er en av de yngste byene i Polen. Den ble designet på 30-tallet for arbeiderne på Huta Stalowa Wola, en stor stålfabrikk som blant annet lager våpen og annet utstyr for det militære. Da Huta Stalowa Wola og andre fabrikker ble opprettet på 30-tallet var det en del av den Polske regjerings strategi at de skulle ligge langt fra grensen til Tyskland og Sovjetunionen. Spesielt var dette viktig for produksjon av våpen og høyteknologivarer i årene mellom verdenskrigene.
Stalowa Wola er kjent for å være hjembyen til Dr. Eugene Lazowski som ofte kalles Polens svar på Schindler. Under andre verdenskrig skapte Dr. Eugene Lazowski, en militær lege som tilhørte den polske motstandsbevegelsen Armia Krajowa, rykte om en falsk epidemi, Epidemic tyfus, i byen Rozwadów (nå en bydel i Stalowa Wola) og omkringliggende landsbyer og byer. Han spilte på tyskernes helseangst og ideer om renhet og reddet anslagsvis 8000 polske jøder fra den visse død i nazistenes konsentrasjonsleirer. På grunn av redselen for smitte ble de ikke sendt i konsentrasjonsleir.

Den nærmeste store flyplassen i nærheten er Rzeszów-Jasionka Lufthavn, 66 km fra sentrum.