Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Rzeszów

Finn beste pris på bilutleie i Rzeszów ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Rzeszów. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Rzeszów guide

Bilutleie Rzeszów

Leiebil Rzeszów

Rzeszów er en by sørøst i Polen med en befolkning på 179 455 (2010) innbyggere. Det ligger på begge sider av Wisłok elven, i den sentrale delen av den Sandomierska dalen ikke så langt fra grensen til Ukraina og Slovakia.

Det er en kjent universitetsby, og det største er Rzeszów universitet. Til sammen har den rundt 50 000 studenter som setter preg på byens kulturliv. Byen er et samferdselsknutepunkt med elvehavn og en variert industri, spesielt er software og informatikk viktig i byen. I 1991 besøkte Pave Johannes Paul II  Rzeszów. Under feiringen deltok nesten en million mennesker.

Slik som de fleste polske byer led både byen og spesielt dens jødiske befolkningen en tragisk skjebne etter okkupasjonen av den tyske hær. I løpet av krigen ble rundt 20 000 jøder myrdet i gettoen i Rzeszów. I bymuseet kan en få vite mer om historien til byen som ble grunnlagt i 1354.

Av byens viktigste attraksjoner er det gedigne palasset til den mektige Lubomirski familien og rådhuset fra 1591. Byen har en koselig gammelby som er konsentrert rundt markedsplassen. 20 km utenfor byen, i det lille stedet Lancut, ligger det vakre Lancut-slottet som ble bygget på 1600-tallet og nå er gjort om til museum.

Rzeszów-Jasionka Lufthavn (Port Lotniczy Rzeszów-Jasionka) ligger i landsbyen Jasionka 7,8 Km nord for byen.